Ellen de Koter

Ellen de Koter werkt als coach in onze praktijk, van maandag tot en met woensdag.

Sinds 2003 werkt Ellen als zelfstandig gevestigd coach. Voor die tijd heeft ze gewerkt in de verslavingszorg en in de psychiatrie. Daarna heeft zij een aantal jaar ervaring opgedaan als trainer en coach bij een bureau voor training en communicatie.

In haar coaching richt Ellen zich op individuele vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en op (preventie van) uitval door ziekte. Ieder mens en ieder vraagstuk is uniek, dat maakt dat een coachingstraject per definitie maatwerk vereist. Het doel is altijd om wat vastgelopen is weer in beweging te krijgen en om wat groei behoeft te ondersteunen. 

Ellen is helder en betrokken en gaat samen met jou op zoek naar wat nodig is in jouw situatie.

Coaching vraagt een inspanning van beide partijen. In haar trajecten zal Ellen regelmatig opdrachten meegeven voor de periodes tussen de sessies in.

Naast het individuele coaching werk heeft Ellen ook een specifiek aanbod voor stiefcoaching, coaching voor samengestelde gezinnen. Meer hierover kun je vinden op: www.stiefkwartier.nl

In haar coaching maakt Ellen gebruik van alle kennis en ervaring die zij inmiddels heeft opgedaan. Zij volgde de volgende opleidingen:

  • Basisopleiding Haptonomie
  • Integratieve Bewegingstherapie Vrije Universiteit Amsterdam
  • Systemische opstellingen.
  • ACT (basis en vervolg)
  • CSR training Stresspreventie
  • Opleiding tot Stiefplancoach

“Ik sta even stil, en dat is al een hele vooruitgang.”

Bertolt Brecht