Hanan Haddouch

Hanan Haddouch is in 010, ofwel Rotterdam, geboren in 1989. Zij is afgestudeerd als arbeid- en organisatiepsycholoog aan de
Erasmus Universiteit. Dat maakt haar de enige échte Rotterdammer van SP3!

Stress, burn-out en werkbevlogenheid spraken haar tijdens de psychologiestudie erg aan en daar heeft zij zich in gespecialiseerd. Zo heeft zij tijdens haar stage bij SP3 o.a. kwaliteitsonderzoek verricht naar effectieve therapieën ter preventie en nabehandeling van burn-out. Nu zij werkt als psycholoog, bekijkt Hanan samen met haar cliënten hoe zij met minder stress door het leven kunnen gaan om weer een gevoel van rust te krijgen. Hanan is ook aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Burnout (en onderzoek daarnaar) is  als vakgebied nog volop in ontwikkeling; het vraagt om een creatieve en kritische mindset om dit te kunnen vertalen naar praktische tips voor cliënten. Daarom volgt Hanan Haddouch door het hele land allerlei cursussen en workshops om haar kennis en vaardigheden aan te scherpen.

In haar vrije tijd is Hanan vaak vinden in een restaurantje of op een gezellig terrasje in het centrum van Rotterdam. Daarnaast is zij vaak in het water van Scheveningen of Hoek van Holland te vinden. Hanan is namelijk een echte surfchick en is dol op (wind)surfen. Haar overige hobby’s zijn filmen, fotograferen en columns schrijven. Zij wordt ook regelmatig gevraagd om stukken te schrijven voor tijdschriften of om mee te praten bij radioprogramma’s over bepaalde problematiek. Maatschappelijk betrokken, sportief en cultuurliefhebber, een echte duizendpoot dus!

Hanan Haddouch is te omschrijven als een vrije geest die niet in hokjes denkt, dus met haar therapievormen doet ze dat ook niet. Zij kijkt samen met jou naar waar jij het liefst aan wil werken!